Need help with require

Post Reply
Sh0T
Posts: 2
Joined: 12.01.18 21:49:46

Need help with require

Post by Sh0T » 12.01.18 22:02:24

Is there a way to require a script if its a certain website of the websites in match?

Code: Select all

// ==UserScript==
// @name Sh0T's Clone Bots (free) v2 BETA
// @namespace Agar Clone Bots
// @version 2.4
// @description Agar Clone Bots
// @author Sh0T
// @match *.nbkio.com/*
// @match *.agar.bio/*
// @match *.nbk.io/*
// @match *.alis.io/*
// @match *.cellcraft.io/*
// @match *.dual-agar.me/*
// @match *.agario.info/*
// @resource https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css
// @require https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/socket.io/2.0.4/socket.io.js
// @grant none
// ==/UserScript==
i want to require http://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js if the page is *.agario.info/*
When i require http://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js and the website is dual-agar it will break dual-agar.

User avatar
derjanb
Site Admin
Posts: 2383
Joined: 20.01.06 02:16:15
Contact:

Re: Need help with require

Post by derjanb » 14.01.18 20:49:17

Please try:

Code: Select all

this.jQuery = jQuery.noConflict(true);
ImageIf you like what I'm doing, please consider a donation here. Image

Sh0T
Posts: 2
Joined: 12.01.18 21:49:46

Re: Need help with require

Post by Sh0T » 18.01.18 19:46:34

Now it's like i didn't even do // @require http://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js

Post Reply